yatay-hidrofosistemleri

Hidrofor Sistemleri

Hidrofor servisi olarak firmamız 2005 de faaliyet göstermeye başlamış olup kısa süre içerisinde birçok firmanın önüne geçmiş durumdadır. Bu başarımızı müşteri memnuniyetine ve yüzü gülen müşterilerimize borçluyuz. Çözüm odaklı servis anlayışımız ve kaliteden ödün vermeden çalışma prensibimiz ile değerli müşterilerimizin 7/24 hizmetindeyiz.

Hidrofor servisi endüstriyel mutfak eşyaları, pompa servisi, kombi servisi, kazan servisi ve klima servisi dallarında profesyonel ve belgeli ekipleri ile İstanbul’un her 2 yakasına mobil ekipleri ile hizmet vermektedir.

Teknolojik ekipmanlardan son derece faydalanan hidrofor servisi uzman ekiplerimiz ile müşterilerimizi mağdur etmemekte olup zamanlarını da çalmamaktadır. Aynı gün servis ve aynı gün iş bitirme anlayışına sahip olan hidrofor servisi bir telefon kadar yakınınızda. İndirim ve kampanyalarımızdan faydalanmak için tıklayın

Hidrofor Nedir, Nasıl Bakım Yapılır ?
Hidrofor otellerde, binalarda, sitelerde, villalarda, alış veriş merkezlerinde ve şebeke suyunun yetersiz olduğu zamanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Genellikle trifaze ve monofaze elektrik ile çalışan hidroforlar alınmadan önce ehil kişiler tarafından keşif yapılması son derece faydalıdır. Hidroforun kaç m2 su basacağı veya kaç daireye basınçlandırma yapacağı yine ehil kişiler tarafından keşif yapılıp sonra hidrofor alınması gerekmektedir.

Piston Pompalı Hidrofor Bakımı
Yağ kontrolü yapılır gerekli ise yağ değişimi yapılır.
Salmastra değişimi yapılır yada su akıntısı var ise somonu sıkılarak su akıntısı giderilir.
Genleşme tankı (imbisat deposu) hava basıncı kontrol edilir gerekli olan hava yok ise hava şarjı yapılması gerekir.
Basınç ayarı kontrol edilir.
Akım/voltaj kontrol edilir.

Yardımcı Elemanlar
Selenoid vana – hava bölgesine takılarak su seviyesine göre tankın hava emişini sağlar.
Küresel vana – gerekli olduğu durumlarda suyu kesmek için kullanılır.
Emniyet ventili – sistemde eğer fazla bar/basınç var ise sistemde olan fazla suyu otomatik olarak dışarı atmasını sağlar.
Çek valf – basıncın azalması durumunda su akışının ters yöne kaçmasını önler.
Seviye elektrodu – su seviyesini kontrol eder.
Hidrofor tankı – basınca göre pompanın çalışmasını sağlar.
Yardımcı elemanlar birbirine bağlı ve tamamlayıcı elemanlardır.

Paylaş